Monday, January 10, 2005

اصل اول هنر: رابطه بلاواسطه حسی
اصل دوم هنر: نباید توی ذوق بزند.
(ادامه دارد - باید داشته باشد)

حال چکار کنیم توی ذوق نزند.
این دیگه آشپزیه. نباید زیاد شیرین یا زیادی ترش باشه. اما عاری از اینها نباید باشه. در ضمن رایحه های جدید هم وجود دارد. یکی از جنبه های مهم، حاوی امید بودن است. یک امید خیلی ملایم.

عناصر اصلی مضمونی:
additive:
1-هجو
2-امید
3-خیلی چیزهای دیگه

اه چه پست ها بیحالی. نباید کنجکاوی مردم رو تحریک می کردم که به اینجا بیان. اینجا باید آروم فکر کنم. (اما ته دلم دوس دارم بیان)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home